Shark Ninja

Shark Ninja

Amerika'nın 1 Numarası

Şimdi Türkiye'de

Taptaze Bir Serinlik: 7 Serin Lezzet Tek Makinede!
Dondurma
Dondurma
Sorbe
Sorbe
Milkshake
Milkshake
Smoothie Kaseleri
Smoothie Kasesi
Gelato
Gelato
Light Dondurma
Light Dondurma
Parçacıklı Karışım
Parçacıklı Karışım
 
 
Ninja Creami ile Pratik Tarifler
Dondurma
Ninja Creami Pratik Dondurma Tarifii
Play Icon
Sorbe
Ninja Creami Pratik Sorbe & Milkshake Tarifii
Play Icon
Dondurma Malzemelerini Hazırlamak için İpuçları
Dikey dondurucular en iyi sonucu verir
Buzluk tipi dondurucu kullanmamanızı öneririz çünkü genellikle aşırı soğuk derecelere ulaşırlar.
Dondurucunuzun derecesini ayarlayın
En iyi sonuçlar için, dondurucunuzu -12°C ile -25°C arasında ayarlayın. Creami Dondurma Makinesi, bu aralıktaki bazları kremamsı kıvama getirmeye uygun şekilde tasarlanmıştır.
Kabı Düz Bir Şekilde Yerleştirin
En iyi sonuçlar için, malzemeler eğimli olarak dondurulmuşsa veya kap çıkarılıp içinden biraz malzeme alınıp tekrar düzensiz olarak dondurulmuşsa, bu kabı dondurmamalyın. Eğer bir kap düzensiz olarak donmuşsa: eritin, çırpın ve ardından malzemeleri düz bir yüzeyde yeniden dondurun.
24 Saat Boyunca Dondurun
24 saat minimum dondurma süresidir, maksimum süre yoktur. Kap donmuş görünse de; daha soğuk bir dereceye gelmesi gerekebilir. Bu sebeple en az 24 saat beklemeniz gerekmektedir.
Ninja Creami İle Sizden Gelen Tarifler
Ninja Creami
Pratik Dondurma Tariifi
Ninja Creami
Pratik Milkshake Tariifi
Ninja Creami
Pratik Milkshake Tariifi
En İyi Sonuçlar İçin İpuçları
Önceden Dondurulmuş Malzemeler Daha Tatlı Sonuç Verir
Karışımınızın çok tatlı olacağından mı endişeleniyorsunuz? Endişelenmeyin, dondurup soğuk tatlınız haline getirdikten sonra o kadar tatlı olmayacaktır.
Meyve Kullanımı
Meyve aromalı bir dondurma yaparken, dondurmadan önce meyveyi karıştırın veya ezin. Bu daha çok aroma elde etmenizi sağlar.
Önden Hazırlık
24 saat beklemek istemiyor musunuz? Tarifleri çoğaltarak daha büyük partiler yapmayı ve bir seferde birden fazla kap dondurmayı deneyin. Bu, işlemeye hazır olduğunuzda dondurulmuş bazlarınızın hazır olmasını sağlayacaktır.
Buz Banyosu Hazırlama
Bazı pişirmeyi gerektiren tarifler için, dondurma işleminden önce bazı hızlı bir şekilde soğutmak için buz banyosu kullanmanızı öneririz. Buz banyosu hazırlamak için, büyük bir kaseyi buz ve su ile doldurun. Ardından kabınızı buzlu suya yerleştirin. Bazınız 4°C'nin altına geldikten sonra kabı dondurucuya koyun.
Kalanlarla Yapılabilecekler
Kabınızı bitirmediniz mi? Dondurulmuş tatlınızın üstünü bir kaşık veya spatula ile düzleştirin ve yeniden dondurun.Eğer tatlınız yeniden dondurulduktan sonra çok sertse, tatlınızı yapmak için kullandığınız programda tekrar hazırlayın. Eğer yumuşaksa, sadece kaşıkla alın ve tadını çıkarın.
NOT: Tatlınızda ekstra parçacıklar varsa, tekrar karıştırmak parçacıklarınızı daha da ezip yeni bir dondurma lezzeti oluşturacaktır.
Dondurulmuş tatlınızın en iyi şekilde tüketilmesi 2 hafta içinde olmalıdır. Bundan sonra yemek güvenlidir ancak ilk yaptığınız zamanki kıvam ve tatta olmayabilir.