Dondurma Malzemelerini Hazırlamak için İpuçları
Dikey dondurucular en iyi sonucu verir
Buzluk tipi dondurucu kullanmamanızı öneririz çünkü genellikle aşırı soğuk derecelere ulaşırlar.
Dondurucunuzun derecesini ayarlayın
En iyi sonuçlar için, dondurucunuzu -12°C ile -25°C arasında ayarlayın. Creami Dondurma Makinesi, bu aralıktaki bazları kremamsı kıvama getirmeye uygun şekilde tasarlanmıştır.
Kabı Düz Bir Şekilde Yerleştirin
En iyi sonuçlar için, malzemeler eğimli olarak dondurulmuşsa veya kap çıkarılıp içinden biraz malzeme alınıp tekrar düzensiz olarak dondurulmuşsa, bu kabı dondurmamalyın. Eğer bir kap düzensiz olarak donmuşsa: eritin, çırpın ve ardından malzemeleri düz bir yüzeyde yeniden dondurun.
24 Saat Boyunca Dondurun
24 saat minimum dondurma süresidir, maksimum süre yoktur. Kap donmuş görünse de; daha soğuk bir dereceye gelmesi gerekebilir. Bu sebeple en az 24 saat beklemeniz gerekmektedir.
![](https://cdn.karaca.com//image/banner/ninja/lp/1/images/section-6/iceCream.png)